Grote waardeVooruitgang kleine buis in tunnelbouwPerfecte technische toewijzing in de industrie

vrijgavetijd:2022-11-12 11:17:11 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:170

Kerntips:Grote waarde,De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest water en andere onzuiverheden mogen zijn bij

De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, en de voegpijp moet goed worden gehouden. Echter wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast,Grote waardeVooruit ondersteunende kleine buis, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Hoe zwaar is een voegbuis?

Grote waardeBouwvolgorde: verwijder het cementresten en bevestigde drijvende grond op het funderingsoppervlak. Gebruik schroefschroef om het pijp met de juiste lengte te snijden, en elke lus is m volgens de papiervereisten. Zet de buitenste laag stof in de blauwe hoorninterface om de trekeigenschap te proberen en bevestig dat het aan het einde is ingevoegd. Het andere uiteinde van de hoorn is voorzien van een PVC versterkte voegbuis. Het pijpen zullen volgens de richting van bouwverbindingen worden geregeld, en mm weg van het achterwateroppervlak worden geïnstalleerd. Merk op dat de groene it pijp zelf niet kan worden blootgesteld aan het beton dat moet worden gegoten, en zorg ervoor dat de PVC pijp buiten het beton wordt blootgesteld voor voegen in de toekomst. De bevestigingsclips van de cementspijker of ijzerdraden worden gebruikt voor het bevestigen van elke andere afstand, en de afstand tussen twee bevestigingspunten zal &le zijn; cm. De uiteinden van de pijpen van twee aangrenzende circuits moeten overlappen met ten minste cm. De blootgestelde pvc-pijp wordt geïnstalleerd in de voeginterfacedoos om het voegen in de toekomst te vergemakkelijken.

Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen, de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.

Moita.Antwoord: het varieert volgens het model en de elasticiteit vanTing pijp, en zijn interne druk kan bar of meer bereiken.

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.


Grote waardeVooruitgang kleine buis in tunnelbouwPerfecte technische toewijzing in de industrie



De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, snelle tijd, vrij van klimaat- en plaatsbeperkingen.

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.


Grote waardeVooruitgang kleine buis in tunnelbouwPerfecte technische toewijzing in de industrie



Grouting pijp grouting pijp fabrikant klem type grouting pijp grouting pijp prijs grouting pijp spot grouting pijp specificatie grouting pijp model grouting pijp grondstof voor grouting pijp grouting pijp wordt verwerkt door gelaste pijp of spiraalvormige stalen pijp, en voegen pijp verwerkt door naadloze stalen pijp is over het algemeen zeldzaam in de markt. De redenen zijn als volgt: ten eerste, over het algemeen, de kosten van het voegen van pijpen gemaakt door lassen zijn relatief laag wat gemakkelijk is voor kopers te accepteren. De kosten van binnenlandse producten gemaakt van spiraalstalen buizen en naadloze stalen buizen zijn te hoog. Ten tweede, in termen van verwerkingstechnologie, zijn gelaste buizen relatief gemakkelijk te verwerken, en de vereiste apparatuur is relatief eenvoudig. Als spiraalstalen buizen en naadloze stalen buizen worden verwerkt, is het proces relatief complex. Het productieproces en de kenmerken van klem omlaag voegen pijp klem omlaag voegen pijp is een soort voegen pijp. Omdat alleen professionele hydraulische klemmen nodig zijn voor de verbinding, wordt het ook algemeen genoemd klem down voegen pijp. De klemvoegpijp heeft de volgende kenmerken: de verbinding van de voegpijp is eenvoudig, zolang de hydraulische klem voor aansluiting vereist is. De voegpijp heeft verbindingen aan beide uiteinden van de klem type voegpijp, die de mogelijkheid van losmaken vermijdt en een goede seismische weerstand heeft. Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik vande pijpen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

Onderhoud van apparatuurDe Xiaobian van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert ons eraan dat er vele vormen van voegbuizen zijn, die vanuit verschillende hoeken kunnen worden onderscheiden, waaronder het volgende. Volgens het type versterking van de voegpijp, kan het worden verdeeld in de voegpijp van dikke versterking van de voegpijpPijp, de voegpijp van parallelle versterking (draad) bundel van de voegpijp, en de voegpijp van staalbundel van de voegpijp. Voor dikke versterking wordt over het algemeen één voegpijp gebruikt om één wapening te verankeren. Voor spanen en staalstrengen moet een voegbuis meerdere stalen staven of staalstrengen tegelijkertijd verankeren, die vaak in een ring of cirkel of in een rechthoek zijn gerangschikt. Vanwege het verschillende aantal en de opstelling van voorgespannen wapening zullen de vorm en structuur van voegbuis natuurlijk ook verschillend zijn. Volgens het principe van het voegen van pijp en het overbrengen van voorspanning, kan het worden verdeeld in voegenpijp die op dragende druk berust, voegenpijp die op wrijving vertrouwt en voegenpijp die op hechting berust.

Momenteel heeft Wuhan University of Technology cementklinker volledig vervangen door gemalen industrieel afvalslak (vliegas, slak en staalslak) en met succes een nieuw type van twee vloeibaar voegmateriaal met verschillende geltijd (, s), hoge consolidatiesterkte (~ MPa) en steensnelheid van door waterglas te gebruiken om industriële afvalslak te stimuleren, Deze is met succes toegepast in de bouw van de Wuhan Yangtze River Tunnel [].

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Grote waardeBij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken,Grote waardeGrouting pijp grouting,Grote waarde50lood kleine buis, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, snelle bouw en lage investering.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Tulsa.adviserennieuws
Tulsa.Laatste nieuws